• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

XWAWE OPTIČKI MIŠ LW-14

Bežični USB miš XWave sa preciznim senzorom i ergonomskim dizajnom. Povezivanje putem USB priključka omogućava laku upotrebu. Smanjite nered na stolu uz ovaj praktičan miš.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Xwave
Šifra proizvoda:
27627
Očekivani rok isporuke:
3-5 radnih dana
870.00 RSD
Neto cena: 725.00 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

USB bežični miš XWave Ovaj USB bežični miš XWave je savršen dodatak svakom računaru ili laptopu. Sa svojom bežičnom tehnologijom, omogućava slobodu kretanja bez dosadnih kablova. Povezuje se jednostavno putem USB priključka i odmah je spreman za korišćenje. ---

Kvalitetan dizajn

USB bežični miš XWave poseduje visokokvalitetan dizajn koji pruža udobnost prilikom korišćenja. Ergonomski oblik omogućava prirodan položaj šake i smanjuje umor prilikom dugotrajnog rada. Sa glatkim i preciznim pokretima, ovaj miš će vam olakšati obavljanje svakodnevnih zadataka.

---

Bežična sloboda

Bez dosadnih kablova koji se zapetljavaju, ovaj bežični miš pruža slobodu kretanja. Možete udobno raditi sa udaljenosti do 10 metara od računara, što je idealno za korišćenje u različitim radnim okruženjima. Baterija ovog miša obezbeđuje dugotrajno korišćenje, a indikator niskog napona vas blagovremeno obaveštava kada je vreme za punjenje.

---

Jednostavno povezivanje

USB bežični miš XWave se jednostavno povezuje putem USB priključka. Samo ga priključite i odmah je spreman za korišćenje, bez potrebe za dodatnim instalacijama ili podešavanjima. Ovo ga čini praktičnim dodatkom za svakodnevnu upotrebu.

---

Kompatibilnost

Ovaj miš je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, Mac OS i Linux. Bez obzira na to koji računar ili laptop koristite, ovaj bežični miš će se lako integrisati i pružiti vam pouzdanu funkcionalnost.

---

Zaključak

USB bežični miš XWave je idealan izbor za sve koji traže pouzdan, udoban i praktičan bežični miš. Sa visokokvalitetnim dizajnom, bežičnom slobodom kretanja i jednostavnim povezivanjem, ovaj miš će unaprediti vaše iskustvo korišćenja računara ili laptopa.

EAN kod
8605062703528
Bruto težina
0.25 kg

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.