• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

O nama

Preduzeće Magnotron Promet je osnovano davne 1998. godine, sa ciljem da svojim potrošačima obezbedi proizvode svetski poznatih brendova, po pristupačnim cenama. Za preko 20 godina veoma uspešnog poslovanja, kompanija je ostvarila značajan rast i napredak, a danas je jedna od vodećih firmi u svojoj branši u Subotici.

Glavne delatnosti Magnotrona su prodaja bele tehnike, klima uređaja, malih kućnih aparata, elektromaterijala, rasvete, audio i video opreme, televizora, radijatora i peći na čvrsto gorivo. Prodajemo isključivo proizvode, koje proizvode svetski poznati, renomirani proizvođači, uz saobraznost ili garancije proizvođača ili ovlašćenog uvoznika za Srbiju.

Svoje poslovanje smo započeli u Subotici u maloprodajnom objektu u Štrosmajerovoj ulici, da bi kasnije otvorili i drugi, još veći maloprodajni objekat na Palićkom putu, na oko hiljadu kvadratnih metara nekadašnje radnje Tehnomarket. Otvaranjem novog objekta značajno smo proširili i svoju ponudu i obezbedili našim kupcima još bogatiji izbor. U oba maloprodajna objekta obezbedili smo veoma lep i prijatan ambijent, kako bi doživljaj kupovine doveli na još viši nivo.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste naše sjajno prodajno osoblje. Naši prodavci su susretljivi, ljubazni i trude se da konstantno obezbeđuju uslugu na najvišem nivou. Trudimo se da stalnim usavršavanjem i edukacijom naših prodavaca omogućimo, da oni uvek budu spremni da svojim korisnim savetima pomognu oko bilo kakve dileme ili pitanja kupca. Naši prodavci govore više jezika, što je posebno značajno zbog multikulturalnosti Subotice, ali i zbog blizine državne granice.

Trudimo se, da proizvode obezbedimo po realnim, pristupačnim cenama, ali i da obezbedimo širok izbor metoda i povoljne uslove plaćanja.

Brz napredak tehnologije je ubrzo dobio velik značaj i u našem poslovanju – otvaranjem naše online prodavnice pružamo mogućnost kupcima sa cele teritorije Srbije da uživaju u izvrsnim proizvodima i povoljnim cenama, koje nudimo.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.