• 0
  Vaša korpa
  Korpa je prazna.

SAMSUNG USISIVAČ SC-4320

Samsung
Samsung
Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Samsung
Šifra proizvoda:
24191
Očekivani rok isporuke:
3-5 radnih dana
9 490.00 RSD
Neto cena: 7 908.33 RSD
Komad (kom.)
 • Pozovite nas za savet
  Pozovite nas za savet
 • Isporuka i Garancija
  Isporuka i Garancija
 • Povrati i zamena robe
  Povrati i zamena robe
Komad (kom.)

Kompaktni ciklonski usisivač bez vrećice za sakupljanje prašine sa kapacitetom od 1,3 litra ima jedinstveni dvokomorni ciklonski sistem filtracije, koji mu omogućava da dugo održi visoku snagu usisavanja, čak i sa punim kontejnerom za prašinu.

Jedinstveni dvokomorni sistem čišćenja realizovan je u vidu dve odvojene komore, na koje je podeljena komora za sakupljanje prašine. Ovo omogućava poboljšanje stepena čišćenja usisnog vazduha i održavanje usisne snage. Usisana vazdušna struja, zajedno sa prašinom i krhotinama, kovitla se u unutrašnjoj komori, usled čega se čestice prašine i krhotina odvajaju od vazduha. Istovremeno, velike čestice otpada se filtriraju i ulaze u spoljašnju komoru, odakle se lako mogu ukloniti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji čišćenja, ne morate trošiti vreme i novac na kupovinu novih kesa za prašinu.

Posuda za prašinu se lako čisti. Izvadite posudu za prašinu, otvorite poklopac i očistite posudu jednim laganim pokretom ruke. Pošto se prašina i čestice krhotina sakupljaju u posebnoj komori, ne morate da brinete o rastresitim ostacima ili dodatnom čišćenju.

Udišite čist vazduh. HEPA (High Efficiency Dust Particle Assay) filter je sposoban da filtrira čestice od 0,3 nm, slične veličine kao dim cigarete.

Jedan od glavnih nedostataka korišćenja usisivača sa kesom za sakupljanje prašine je potreba za stalnom kupovinom novih zamenskih kesa, što nije uvek jeftino. Twin Chamber System sprečava gubljenje vremena i troškove kupovine novih kesa za prašinu.

Model: VCC4320S31/BOL Snaga: 1600watt Dvostepena četka Dužina kabla za napajanje: 6m Automatsko namotavanje kabla Bez kese Kapacitet pra&šine: 1,3 l Mogućnost okretanja usisnog creva za 360stepeni Za&štita od usisavanja krupnih predmeta Točkovi većeg radijusa radi lak&šeg prelaska prepreka Teleskopska cev Radijus: 9,2 m

Proizvođač
Samsung
EAN
8801643206772
Snaga motora
1600 W
Kapacitet posude
1.3 L
Nivo buke
86 dB
Dužina kabla
6 m
Dimenzije (ŠxVxD)
280x238x395 mm
Boja
Plava
Naziv proizvođača
Samsung
EAN kod
8801643206772
Neto težina
4.2 kg
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.