• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

PANASONIC TRIMER ER GB 44 H503

Panasonic
Panasonic

Panasonic ER-GB44-H503 je visokokvalitetni trimer za oblikovanje i održavanje brade. Sa oštrim sečivima od nerđajućeg čelika i preciznim podešavanjem dužine, ovaj trimer pruža besprekoran rezultat svaki put.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Panasonic
Šifra proizvoda:
200908
Serijski broj
ER-GB44-H503
3 490.00 RSD
Neto cena: 2 908.33 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

Trimer za bradu Panasonic ER GB 44 H503 (ER-GB44-H503)

Panasonic ER-GB44-H503 je visokokvalitetni trimer za oblikovanje i održavanje brade. Sa oštrim sečivima od nerđajućeg čelika i preciznim podešavanjem dužine, ovaj trimer pruža besprekoran rezultat svaki put. Bilo da želite da obrijete bradu do kraja, stilizujete je ili samo održavate, ovaj trimer je savršen izbor.

Kvalitetne oštrice od nerđajućeg čelika

Trimer je opremljen oštrim sečivima od nerđajućeg čelika koja omogućavaju precizno i udobno oblikovanje brade. Ove oštrice su izuzetno izdržljive i ne zahtevaju često održavanje, što trimer čini pouzdanim i dugotrajnim uređajem.

Precizno podešavanje dužine

Sa 20 podešavanja dužine (0,5-10mm), ovaj trimer omogućava precizno podešavanje dužine brijanja prema vašim željama. Bez obzira da li preferirate kratku ili dugačku bradu, možete lako postići željeni izgled uz pomoć ovog trimer.

Jednostavan za održavanje

Trimer se jednostavno čisti pod mlazom vode, što olakšava održavanje higijene i čistoće uređaja. Takođe, moguće je očistiti oštrice četkicom koja dolazi uz trimer kako bi se osigurala dugotrajna oštrina i efikasnost uređaja.

Udoban i praktičan dizajn

Ergonomski dizajniran trimer omogućava udobno korišćenje i savršeno prilagođavanje šaci. Mogućnost bežičnog korišćenja omogućava veću fleksibilnost prilikom oblikovanja brade, dok je baterija dugotrajna i pouzdana.

Proizvođač
Panasonic
EAN
5025232896455
Međunarodna kategorija
Home & Garden > Lawn & Garden > Outdoor Living
Naziv proizvođača
Panasonic
EAN kod
5025232896455
Bruto težina
0.25 kg

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.