• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

PANASONIC FEN ZA KOSU EH-NA63CN825

Panasonic
Panasonic

Tražite zdravu kosu punu sjaja? Onda je fen za kosu Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 sa jonizatorom savršen za vas. Nudi vam 3 brzine i 4 temperature, inovativnu nanoe™ tehnologiju koja štiti vašu kosu od oštećenja, poboljšava glatkoću i sjaj vaše kose. Ovaj fen je opremljen i praktičnim difuzorom za kovrdžavu kosu.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Panasonic
Šifra proizvoda:
200905
Serijski broj
EH-NA63CN825
Očekivani rok isporuke:
3-5 radnih dana
7 990.00 RSD
Neto cena: 6 658.33 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

Fen za Kosu sa Panasonic Nanoe EH-NA63CN825

Trazite zdravu kosu punu sjaja? Onda je fen za kosu Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 sa jonizatorom savrsen za vas. Nudi vam 3 brzine i 4 temperature. Fen se ponosi inovativnom nanoe™ tehnologijom koja stiti vasu kosu od ostecenja, poboljsava glatkoću i sjaj vase kose. Nanoe cestice znatno smanjuju ostecenja kose koja su uzrokovana svakodnevnim cetkanjem. Takodje, deo paketa je prakticni difuzor za kovrdzavu kosu.

Kljucne Karakteristike Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 Fena za Kosu

  • Fen sa jonizatorom
  • Inovativna nanoe™ tehnologija
  • 3 brzine i 4 temperature
  • Nanoe cestice znatno smanjuju ostecenja kose
  • Prakticni difuzor za kovrdzavu kosu
  • Zamenjivi filter
  • Pritisak za hladan vazduh

Fen za kosu Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 poseduje inovativnu nanoe™ tehnologiju koja ce se pobrinuti za prelepu i glatku kosu. Tehnologija uzima vlagu iz vazduha i time stvara neprimetne cestice bogate vlagom koje zatim prodiru kroz kosu. Rezultat ce biti sjajna i glatka kosa. Prednost tehnologije nanoe™ je takodje zastita od ostecenja koja je uzrokovana svakodnevnim koriscenjem cetke za kosu. Takodje poboljsava glatkoću i sjaj vase kose. Deo fena Panasonic Nanoe je takodje test cetkanja kose od strane Intertek instituta. Nanoe cestice znatno smanjuju ostecenja kose. Da li znate da svakodnevno cetkanje steti vasoj kosi? Upravo zato je fen Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 opremljen nanoe cesticama koje znatno smanjuju ova ostecenja. Cestice su tako male da bez problema prodiru duboko u kosu, zatezu kutikule i time osiguravaju da kosa odoli ostecenjima uzrokovanim cetkanjem.

Prakticni Difuzor za Kovrdzavu Kosu

Deo fena za kosu Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 je takodje prakticni difuzor koji odlicno sluzi za susenje kovrdzave kose. Difuzor ravnomerno rasporedjuje vazduh preko pramenova kose, time savrseno susi kovrdzavu kosu. Rezultat ce biti dobro osusena i glatka kosa.

Zamenjivi Filter

Fen za kosu Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 poseduje zamenjivi sacni filter koji se vrlo jednostavno cisti i ponovo postavlja.

Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 sa pritiskom za hladan vazduh

Takodje imate mogucnost da prebacite topli vazduh na hladni, time mozete zavrsiti vasu frizuru. Frizura ce se odlicno fiksirati i trajati duze.

3 brzine i 4 temperature

Fen za kosu Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 nudi vam 3 brzine i 4 temperature koje mozete izabrati tacno prema vasim trenutnim potrebama i zeljenom tipu frizure.

Proizvođač
Panasonic
EAN
5025232913749
Boja
fekete
Naziv proizvođača
Panasonic
EAN kod
5025232913749

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.