LINEA VAGA LKV-0644

Linea
Linea
Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Linea
Šifra proizvoda:
200942
Očekivani rok isporuke:
3-5 radnih dana
1 590.00 RSD
Neto cena: 1 325.00 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

Kuhinjska vaga Linea LKV-0544

U potrazi za kvalitetnom kuhinjskom vagom koja će vam olakšati pripremu ukusnih jela? Linea vam predstavlja svoj model kuhinjske vage LKV-0544, koji će biti savršen dodatak vašoj kuhinji.

Pouzdan proizvođač - Linea

Kuhinjska vaga Linea LKV-0544 dolazi od renomiranog proizvođača Linea, koji je poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Ova kuhinjska vaga je deo široke palete proizvoda visokog kvaliteta koje nudi Linea.

Pouzdana performansa

Sa energetskom klasom A, ova kuhinjska vaga pruža pouzdanu performansu i precizno merenje. Bez obzira da li pripremate slatke ili slane specijalitete, možete računati na tačne rezultate merenja uz ovu kuhinjsku vagu.

Povoljna ponuda

Uz redovnu cenu od 1.690 rsd i web cenu od 1.490 rsd, uz mogućnost uštede od 200 rsd, ova kuhinjska vaga je ne samo visokokvalitetna, već i pristupačna. Uz isporuku na teritoriji cele Srbije i mogućnost online kupovine, ovaj proizvod je lako dostupan svima koji žele da unaprede svoju kuhinju.

Specifikacije i deklaracija

Ova kuhinjska vaga dolazi sa svim potrebnim specifikacijama i deklaracijom proizvoda, kako biste bili sigurni u njen kvalitet i poreklo. Uz podršku uvoznika i zagarantovana prava potrošača, možete biti potpuno sigurni u svoj izbor.

Za sve dodatne informacije o kuhinjskoj vagi Linea LKV-0544, slobodno nas kontaktirajte. Uverite se u kvalitet i praktičnost ove kuhinjske vage i unapredite svoje kulinarske veštine već danas!

Naziv proizvođača
Linea
EAN kod
8606012216686
Bruto težina
0.3 kg

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.