• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

HISENSE FRIŽIDER RQ760N4IFE

Hisense
Hisense

Hisense frižider sa poprečnim vratima omogućava jednostavno upravljanje putem pametnog telefona, mogućnost pretvaranja dela frižidera u zamrzivač, dispenzer za led i vodu, kao i ugradnju fotografija na velikom ekranu. Sa totalnim odsustvom leda, konstantnom temperaturom i antibakterijskom zaštitom, ovaj frižider je savršen izbor za sve domaćinstvo.

Dostupnost:
Na stanju
Proizvođač:
Hisense
Šifra proizvoda:
19824
Očekivani rok isporuke:
3-5 radnih dana
269 990.00 RSD
Neto cena: 224 991.67 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

Hisense Frižider sa Poprečnim Vratima RQ760N4IFE

Ovaj vrhunski frižider sa poprečnim vratima nudi napredne karakteristike koje čine čuvanje hrane jednostavnim i praktičnim. Sa elegantnim dizajnom i pametnim funkcijama, ovaj frižider će unaprediti svaki dom.

Karakteristike

Funkcije ovog frižidera uključuju:

Panel za poruke

Jednostavne beleške koje omogućavaju ostavljanje podsetnika ili beleški za celu porodicu. Ova funkcija je praktična i korisna za organizaciju svakodnevnih obaveza.

Smart Connectivity

Mogućnost kontrole frižidera putem mobilnog telefona zahvaljujući pametnom WI-FI režimu. Ovo čini život mnogo praktičnijim i omogućava podešavanje temperature čak i kada niste kod kuće.

Food Inventory

Ova karakteristika omogućava jednostavno upravljanje hranom u frižideru, uključujući dodavanje stavki, označavanje njihovog imena i postavljanje datuma isteka, uz notifikacije kada se približava ili istekne rok trajanja.

Shopping List

Mogućnost kreiranja liste za kupovinu putem ekrana osetljivog na dodir, koja se automatski ažurira na vašem pametnom telefonu, omogućavajući vam da znate šta treba da kupite i gde da smestite hranu u odgovarajući predeo frižidera.

Impressive Recipes

Pristup 151 receptu koji vam pomažu da planirate obroke za nedelju dana, smanjujući stres kada vam ponestane ideja za večeru.

Screen Sharing

Mogućnost da svoj mobilni telefon povežete sa velikim ekranom frižidera, omogućavajući vam da ne propustite ni jedan važan trenutak, čak i kada kuvate.

Antibacterial Guard

Ovaj frižider eliminiše do 99.99% bakterija zahvaljujući antibakterijskom zaptivaču, obezbeđujući bolje higijensko okruženje za skladištenje hrane.

Premium Flat Door Design

Elegantan dizajn sa ravnim vratima i ugradjenim ručkama čini frižider diskretno integrisanim u kuhinjske elemente, pružajući bolje korišćenje prostora i kreirajući besprekoran izgled.

My Fresh Choice

Mogućnost konvertovanja donjeg desno položaja od frižidera u zamrzivač sa podešavanjem temperature od -18°C do +5°C, omogućavajući vam da produžite svežinu i kvalitet ukusa hrane efikasno.

Ice & Water Dispenser

Vrlo praktičan dispenzer za led i vodu na vratima frižidera koji može proizvesti do 2.2 kg leda za celu porodicu u pola dana. Bez otvaranja vrata frižidera, možete izabrati kockasti led, samleveni led ili ohlađenu vodu, bez problema.

Triple Cooling Zone

Tehnologija trostrukog hlađenja nezavisno kontroliše temperaturu i vlažnost u tri odvojena odeljka, efikasno sprečavajući mešanje mirisa između delova frižidera i zamrzivača.

Cantilever Shelves

Ova funkcija omogućava fleksibilnost sa potpuno podesivim policama, omogućavajući vam da prilagodite visinu polica prema veličini hrane koju želite da skladištite.

Total No Frost

Ova karakteristika održava hranu svežom i hranljivom duže vreme, jer nema stvaranja leda u frižideru, što znači da vam nije potrebno gubiti vreme na odmrzavanje.

Multi Air Flow

Zahvaljujući ravnomernoj distribuciji hladnog vazduha postignutoj pametnim sistemom Multi Air Flow, optimalna temperatura se konstantno održava u celom frižideru. Ovo pomaže da hrana bude savršeno ohlađena bez obzira gde je smeštena.

Super Cool

Ova funkcija brzo snižava unutrašnju temperaturu i održava je na stabilnih +2℃ u frižideru tokom 6 sati, čuvajući ukus, boju i nutritivnu vrednost sveže hrane.

Super Freeze

Brzo zamrzavanje hrane mnogo brže nego inače, čuvajući pri tom prirodan ukus hrane, originalnu teksturu, kao i sve dobre vitamine i minerale.

Albums

Mogućnost deljenja omiljenih fotografija sa telefona na velikom ekranu frižidera putem Bluetooth veze, kako biste delili dragocene uspomene i fotografije iz svog života.

Photo Wall

Ova funkcija omogućava prikazivanje kolaža fotografija na drugom ekranu, gde možete lako organizovati fotografije u različite kombinacije i postaviti ih kao screensaver.

Smart Diagnostic

Brzo i efikasno rešavanje problema zahvaljujući smart diagnostic funkciji koja omogućava brzu proveru rezultata samodijagnostike frižidera. Ukoliko se detektuje problem, detaljne informacije će biti prikazane kako bi servis mogao efikasnije da reši problem.

Soft LED Lighting

Jače i efikasnije LED osvetljenje omogućava jasniji pregled sadržaja frižidera, uz istovremeno uštedu energije.

Timer

Mogućnost postavljanja brojača unazad kako bi vam pomogao prilikom kuvanja. Možete izabrati zvuk obaveštenja, ikonu hrane i prilagoditi ime. Na taj način ne morate da se distraktujete dok vas podsjetnik obavesti 10 sekundi pre isteka vremena.

Weather

Mogućnost praćenja vremenske prognoze sa 44 različite vremenske situacije, omogućavajući vam da planirate svoj dan, bez obzira da li se spremate za avanturu napolju ili uživate u udobnosti doma.

Tehnički Detalji

Ovaj frižider sa poprečnim vratima nudi sledeće tehničke karakteristike:

- Energetski razred: E
- Nivo buke: C
- Ukupna zapremina: 577 l
- Zapremina frižiderskog prostora: 345 l
- Zapremina zamrzivačkog prostora: 188 l
- Kapacitet zamrzavanja (24h): 9 kg
- Vreme čuvanja u slučaju nestanka struje: 10 h
- Procenjena godišnja potrošnja električne energije: 351 kWh

Osim toga, frižider ima Wi-Fi upravljanje, smart screen ekran, elektronsko upravljanje na vratima, alarm za otvorena vrata, totalno bez leda, multi air flow sistem, ekološku funkciju, dispenzer za hladnu vodu, LED osvetljenje i mnoge druge karakteristike koje čine čuvanje hrane lakšim i efikasnijim.

Hisense frižider sa poprečnim vratima RQ760N4IFE je savršen izbor za one koji cene praktičnost, inovaciju i kvalitet. Uživajte u svežoj hrani i naprednim funkcijama ovog vrhunskog frižidera.

Proizvođač
Hisense
EAN
6921727069528
Ukupna zapremina
577 L
Zapremina zamrzivačkog prostora
188 L
Zapremina frižiderskog prostora
345 L
Kapacitet zamrzavanja
24h/9kg
NoFrost
Da
Klasa energetske efikasnosti
E
Vrsta displeja
Smart
Nivo buke
39 dB(A)
Vrata
Emajlirani čelik
Otvaranje vrata
Drugo
Priključna snaga
180 W
Dimenzije (ŠxVxD)
914 mm x 1785 mm x 725 mm
Boja
Crna
EAN kod
6921727069528
Bruto težina
140 kg

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.