• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

GORENJE MAŠINA ZA PRANJE I SUŠENJE WD2A854ADS

Gorenje
Gorenje

Pranje i sušenje jedne veš mašine na jednom uređaju uz nisku potrošnju energije, AllergySteam Program za higijenski čistu odeću, StopAddGo funkcija za zaštitu od slučajnih promena, SterilTub program za održavanje higijene, i efikasan invertorski motor - sve to nudi veš mašina sa sušarom Gorenje WD2A854ADS.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Gorenje
Šifra proizvoda:
19797
Serijski broj
WD2A854ADS
45 990.00 RSD
Neto cena: 38 325.00 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

Praka Se Suikou Gorenje WD2A854ADS

Mate doma malo mesta na pranje i sušenje prdla a potrebno bi vam bilo da štedite prostor? Problem vam pomaže riješiti model Gorenje WD2A854ADS, koji obezbeđuje pranje i sušenje jedne veš mašine na jednom uređaju. Za pranje prima bubanj 8 kg prdla, a za sušenje 5 kg. Za ovu veš mašinu i sušaru u jednom je karakteristična niska potrošnja energije, tako da ćete štedeti ne samo prostor, već pre svega troškove vode i struje.

AllergySteam Program

AllergySteam se fokusira na eliminaciju alergena, grinja i životinjske dlake uz pomoć snažnog delovanja pare, koja ostavlja tkaninu neoštećenu. Rezultat je higijenski čista odeća koja se prijatno nosi.

StopAddGo

Deca su prirodno radoznala, vole da dodiruju sve oko sebe i svako dugme na uređajima je iskušenje za pritiskanje. Međutim, veš mašina sa sušarom Gorenje je spremna čak i na to, zahvaljujući funkciji detske zaključavanja. Kontrolnu tablu je moguće zaključati posebnom kombinacijom tastera, čime se štiti od slučajnog promene podešavanja tokom pranja i sušenja.

Samočistuči program SterilTub

Održavajte bubanj veš mašine čistim i bez bakterija, kako biste se mogli radovati prijatnom mirisu svoje odeće uz pomoć programa SterilTub. Osim standardnih ciklusa, imate na raspolaganju i ovaj program koji će očuvati higijenu vašeg veša.

Invertorski motor

Veš mašinu sa sušarom pokreće kvalitetan i otporan invertorski motor PowerDrive, koji je u poređenju sa običnim motorima tiši i efikasniji, što štedi dosta energije sa svakim ciklusom. Zahvaljujući ovim prednostima, vaša veš mašina će vam služiti dugi niz godina.

Proizvođač
Gorenje
EAN
3838782607783
Kapacitet pranja
8kg
Kapacitet sušenje
5kg
Boja
Bela
Inverter motor
Da
Brzina centrifuge
1400
Nivo buke
74 dBA
Dimenzije (ŠxVxD)
600 x 50 x 540 mm
Naziv proizvođača
Gorenje
EAN kod
3838782607783
Bruto težina
62 kg

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.