• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

CLATRONIC VENTILATOR VL3603SB

Clatronic
Clatronic

Stojeći ventilator Clatronic VL3603SB, snage 45W i prečnika 40cm, pruža 3 brzine rada, podesiv ugao nagiba i opciju osciliranja.

Dostupnost:
Nema na stanju
Proizvođač:
Clatronic
Šifra proizvoda:
200913
3 490.00 RSD
Neto cena: 2 908.33 RSD
Komad (kom.)
  • Isporuka i Garancija
    Isporuka i Garancija
  • Povrati i zamena robe
    Povrati i zamena robe
  • Pozovite nas za savet
    Pozovite nas za savet
Komad (kom.)

Clatronic Ventilator VL3603SB

Stojeći ventilator sa prečnikom od 40 cm nudi 3 brzine rada i poseduje stabilnu bazu i metalnu zaštitnu rešetku. Podesiv ugao nagiba pruža dodatnu fleksibilnost pri korišćenju, a funkcija osciliranja se može uključiti ili isključiti. Snažan i efikasan, ovaj ventilator će obezbediti prijatan i svež vazduh u vašem domu tokom vrelih letnjih dana.

Dostupan je u beloj boji, a njegova snaga iznosi 45 W. Pored toga, poseduje 3 brzine rada kako biste mogli da prilagodite intenzitet ventilacije prema svojim potrebama. Metalna zaštitna rešetka garantuje sigurnost korišćenja, dok stabilna baza obezbeđuje pouzdanost i stabilnost.

Ovaj stojeći ventilator je idealan za svaki prostor u vašem domu, omogućavajući vam da uživate u svežem vazduhu bez obzira na spoljnu temperaturu. Uz opciju osciliranja i podesiv ugao nagiba, pruža vam dodatnu fleksibilnost i praktičnost. Dostupan je po povoljnoj ceni i može se naći u Tehnomanija prodavnicama širom Srbije.

Specifikacija

Tip: Podni

Snaga: 45 W

Prečnik ventilatora: 40 cm

Broj brzina: 3

Boja: Bela

Proizvođač
Clatronic
EAN
406160637007
Snaga
45 W
Broj brzina
3
Boja
Bela
EAN kod
406160637007
Bruto težina
1.5 kg

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.