• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Stigao je novi kralj zabave: DAHUA LTV50-SD400 55'' UHD Android TV

Datum objave:
Stigao je novi kralj zabave: DAHUA LTV50-SD400 55'' UHD Android TV

I tebi je dosta da sediš ispred starog TV-a i gledaš boje koje su blede kao stara fotografija? E pa, vreme je za osveženje! Predstavljam ti DAHUA LTV50-SD400 55'' UHD Android TV, koji je toliko cool da će čak i tvoja mačka zavidno gledati na njega!

Stigao je novi kralj zabave: DAHUA LTV50-SD400 55'' UHD Android TV

 

Širi od bakinog zagrljaja

Zamisli da možeš gledati TV pod uglom od 178 stepeni i sa svakog ugla dobiti savršenu sliku. To je kao da gledaš omiljenu seriju usred kola, i svuda dobijaš isti doživljaj!

Jedan klik do sjaja

Previše tamno? Previše svetlo? DAHUA LTV50-SD400 podešava osvetljenje, kontrast i boje kao da čarobnjak meša tvoj omiljeni napitak. Dakle, bilo da gledaš noćni akcioni film ili sunčanu plažu, slika će uvek biti savršena.

Brži od komšijinog psa

TV sa vremenom odziva od 8 ms je toliko brz da slika neće biti zamućena ni kada gledaš brzi sportski prenos. Kao da pokušavaš da snimiš hiperaktivnog komšijinog psa: nema zamućenja, samo čista, oštra slika.

Više je uvek bolje

Sa podrškom za više ulaznih signala, možeš priključiti bilo šta – konzolu za igranje, laptop ili čak stari VHS plejer ako poželiš da se nostalgično prisetiš starih dana. Ovaj TV će biti prijatelj svim tvojim uređajima.

Hladniji od sladoleda leti

Profesionalni termalni dizajn garantuje da se ovaj TV neće pregrejati. Ne moraš da brineš da će se tokom maratonskog gledanja serija tvoja dnevna soba pretvoriti u saunu – ostaje hladan i miran kao sladoled u zamrzivaču.

Dva načina za jedan cilj

Voliš dugmiće? Ili više voliš daljinski? Nema problema! Ovaj TV podržava oba. Dakle, ako pas ukrade daljinski, samo pritisni fizička dugmad i tvoj program se nastavlja.


Ovaj DAHUA LTV50-SD400 55'' UHD Android TV nije samo TV – to je nova dimenzija kućne zabave. Zato, skoči na kauč, donesi kokice i pripremi se za najbolja iskustva koja si ikada video!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.