• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

Iskustvo Košenja Na Visokom Nivou: Iskra Samohodna Kosilica HG48SMH-B

Datum objave:
Iskustvo Košenja Na Visokom Nivou: Iskra Samohodna Kosilica HG48SMH-B

Dobrodošli u svet preciznog košenja uz Iskra samohodnu kosilicu HG48SMH-B! Sa svojim izvanrednim performansama i raznovrsnim funkcijama, ova kosilica je idealno rešenje za održavanje vašeg travnjaka sa lakoćom i efikasnošću.

Performanse koje oduzimaju dah

Iskra kosilica pokreće snažan 4-taktni motor HG48SMH-B zapremine 170.1 cm3, koji pruža impresivnih 2.8 kW snage. Sa obrtajima od 2800 okr/min u praznom hodu, ova kosilica garantuje pouzdan rad i izuzetne rezultate čak i u zahtevnim uslovima košenja.

Višenamenska Efikasnost

Iskra kosilica je dizajnirana za različite funkcije kako bi odgovarala vašim potrebama. Bilo da želite da pokosite travu, sakupite otpatke, bočno izbacite ili napravite malč, ova kosilica to radi sa izvanrednom efikasnošću. Sa visinom košenja podesivom u 8 nivoa (od 20 do 75 mm), možete lako prilagoditi rezanje vašim preferencijama.

Jednostavnost Korišćenja

Sa kapacitetom posude za gorivo od 1.0 litara i posude za ulje od 0.5 litara, ova kosilica omogućava dugotrajan rad bez potrebe za čestim dopunjavanjem. Samohodni pogon čini manevrisanje kosilicom lako i bez napora, dok 62 litarski sakupljač omogućava efikasno sakupljanje otpadaka bez potrebe za čestim pražnjenjem.

Izdržljiva Konstrukcija

Iskra kosilica je izgrađena da izdrži test vremena. Sa masom od 32.5 kg i dimenzijama točkova od 178 mm (prednji) i 254 mm (zadnji), ova kosilica nudi stabilnost i kontrolu čak i na neravnim terenima.

Preporuke za Održavanje

Za optimalne performanse, preporučujemo korišćenje motornog ulja SAE30. Redovno čišćenje i održavanje će produžiti životni vek vaše kosilice i osigurati konzistentne rezultate košenja.

Zaključak

Iskra samohodna kosilica HG48SMH-B je sinonim za kvalitet, pouzdanost i efikasnost. Sa svojom moćnom snagom, raznovrsnim funkcijama i jednostavnom upotrebom, ova kosilica će vam pomoći da vaš travnjak uvek izgleda savršeno uredno. Bez obzira na veličinu vaše bašte, Iskra je tu da vam olakša svaki korak u održavanju vašeg zelenog rajskog kutka.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.